Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας 2014

Λίγο πριν τις 6 μ.μ. και ο κόσμος άρχισε να γεμίζει την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου
"Δημόδοκος". 
Ο μπουφές μας γέμισε με εδέσματα που μας ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών μας! Κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε είναι εκεί, μας πλαισιώνουν και μας στηρίζουν σε ό,τι έχουμε ανάγκη!
Γι' αυτό και εμείς, σήμερα κάναμε μια μικρή παρέκκλιση: δεν κόψαμε μόνο την πίτα μας και δεν περιοριστήκαμε στην ανταλλαγή ευχών. Τους κάναμε κοινωνούς των "Μεγάλων μας" μυστικών!
Δυστυχώς, αντικειμενικές συνθήκες (απόσταση από την έδρα μας, απομακρυσμένα χωριά) καθιστούν την τακτική επαφή δύσκολη υπόθεση... και εμείς, σήμερα επωφεληθήκαμε από την ευκαιρία της μαζικής συγκέντρωσης και μοιραστήκαμε μαζί τους λίγες πληροφορίες, ώστε να είναι βέβαιοι για το τι παρέχουμε στους νέους ανθρώπους και ειδικότερα στα παιδιά μας.
Μετά ακολούθησαν οι βιντεοπαρουσιάσεις της χρονιάς που πέρασε! Αγέλη, Ομάδα, Κοινότητα, δράσεις τμημάτων και Περιφέρειας. Αναμνήσεις που προκαλούν πάντα συγκίνηση... 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας από όλο το επιτελείο του Συστήματος και βέβαια με τραγούδι και χορό!
Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους, καλή χρονιά με υγεία! 
Και του χρόνου!

*Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εκπροσώπους της Π.Ε. Προσκόπων Κέρκυρας που παρευρέθηκαν στην πίτα μας, καθώς επίσης και στον εκπρόσωπο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων, η οποία πάντα μας στηρίζει ποικιλότροπα.
Να είστε όλοι καλά!

Οι βαθμοφόροι και η ΕΚΣ του 10ου Συστήματος Προσκόπων.