Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Γυρίσματα; Γίνε μια μέρα πρόσκοπος;

Aκούσαμε κάτι για γύρισμα, σκηνοθεσία, και για μία δράση με το κωδικό όνομα:"Γίνε μια μέρα Πρόσκοπος"! Και φυσικά, σπεύσαμε!
Όσοι είναι από την Κέρκυρα, ίσως καταλαβαίνουν τι σημαίνουν όλα αυτά! Για όλους τους άλλους αρκεί εδώ να πούμε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Π.Ε. Προσκόπων Κέρκυρας, που παρακινεί τον Κερκυραίο πολίτη να γίνει για μια μέρα πρόσκοπος, προσφέροντας από αυτό που έχει σε μικρό βαθμό (κυρίως, τρόφιμα μακράς διάρκειας) σε αυτόν που δεν έχει καθόλου. Αυτό περίπου είναι και το φετινό μότο της δράσης! Η ημέρα είναι καθορισμένη: 12 Ιανουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν από τα επίσημα διαδικτυακά και μη, μέσα, από την Περιφερειακή Εφορεία. 
Σε αυτό το πλαίσιο, Ανιχνευτές της 10ης Κοινότητας Στρογγυλής συμμετείχαν στα γυρίσματα ενός σποτ, που πρόκειται να προβληθεί τις επόμενες μέρες! Γι' αυτήν τη συμμετοχή τους, ευχαριστώ προσωπικά τον Στέφανο, την Όλγα, τη Μαριάννα και τη Σταματία! Παιδιά σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Καλή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους σας και βέβαια, καλή επιτυχία στη δράση της Περιφερειακής Εφορείας. Θα είμαστε εκεί!